Vi är till för alla

Kristina Athlei, utvecklingsdirektör, och Agneta Jansmyr, regiondirektör, bar banderollen med orden "Vi är till för alla" med stolthet.
Agneta Jansmyr (till vänster), regiondirektör, och Kristina Athlei (till höger), regional utvecklingsdirektör, bar banderollen med orden "Vi är till för alla" med stolthet. Foto: Johan W Avby
Kristina Athlei, utvecklingsdirektör, och Agneta Jansmyr, regiondirektör, bar banderollen med orden "Vi är till för alla" med stolthet. Oscar Morales håller upp en skylt med texten Region Jönköpings länHåkan Karlsson böjer sig ner mot en flicka i pridetågetEn kvinna visar upp ett armband. Två kvinnor, den ena håller i ett utsträckt arband.Närbild på arband i olika färger.hemslöjdskonsulenterEn kvinna målar en man med Prideflaggan på kinden.Fläta med tandborstar i regnbågens färger.Glad kvinna håller upp SpiraskyltAgneta Jansmyr ler. Kristina Athlei ler med Prideflaggan på kinderna.Rand Majed står bakom en skylt om hemslöjd.

Lördagen den 25 augusti gick Region Jönköpings län i Prideparaden i Jönköping under banderollen ”Vi är till för alla”.

Region Jönköpings län fanns också på plats i Rådhusparken, där vi informerade om regionens arbete med hbtq-frågor.

– Verksamheterna inom Region Jönköpings län ska präglas av mångfald och öppenhet, med samma rättigheter och möjligheter för alla, säger regiondirektör Agneta Jansmyr.

Region Jönköpings län hade aktiviteter som ansiktsmålning och ”gissa flaggan”. En ny aktivitet för året var att slöjdutvecklarna, tillsammans med Hemslöjdförbundet och Kulturava, var på plats och hjälpte besökare att göra armband i regnbågens färger. En succé!

Ta en titt på alla härliga bilder!