Sjuksköterska

Tillnyktringsenheten, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Tycker du om att arbeta självständigt med bedömning, medicinsk övervakning och motivationsarbete rörande personer som är i behov av tillnyktring? 
Vi söker nu  legitimerade sjuksköterskor till vår nystartade enhet!

Vill du bli en av oss?

Sjuksköterska

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbetet av vår verksamhet. Tjänsterna är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du kommer att få vara med om att starta upp en ny verksamhet och vara med och utveckla innehållet i verksamheten. När verksamheten är i drift kommer du arbeta självständigt med medicinsk övervakning och bedömning samt en del motivationsarbete. En viktig del av arbetet är samarbetet med den övriga sjukvården och andra myndigheter så som socialtjänsten och polis. När verksamheten inte har inlagda patienter kommer du att tjänstgöra inom psykiatrin eller angränsande verksamheter för att få möjlighet att kompetensutveckla dig inom andra specialistområden. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat, med goda möjligheter till nära samarbete med kollegor och utveckling av verksamheten. Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt, är trygg i din roll, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Peter Tudén tfn, 010-242 30 45. Facklig företrädare för Vårdförbundet, Anna Wänebring, tfn 010-242 30 99.
Facklig företrädare för Kommunal, Helen Yngve, tfn, 010-242 30 50.
Sista ansökningsdag är 2019-08-08.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb