Vårdadministratör

Rehabiliteringsmedicinska kliniken Jönköping

Är du en serviceinriktad vårdadministratör och vill ingå i en länsklinik som har ett nära samarbete mellan yrkesprofessionerna. Tycker du om att ha varierande och utvecklande arbetsuppgifter med ett nära samarbete med klinikens medarbetare och patienter? Då ska du söka dig till oss!

Vi söker

Vi söker dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande, som vill bli en del av vår härliga arbetsgrupp. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete samt ett nära samarbete med klinikens olika professioner. Du får självklart en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Dokumentation är en stor del av yrket som vårdadministratör. Vi arbetar rutinmässigt och strävar efter en stabil struktur i våra olika arbetssätt för att kunna bidra till flera olika vårdadministrativa arbetsuppgifter på kliniken. Det finns stora möjligheter till att vara med och påverka utvecklingen inom det vårdadministrativa arbetet och du får arbeta i nära samarbete med erfarna vårdadministratörer på kliniken. Vi en erbjuder omväxlade arbetsuppgifter som t.ex. receptionsarbete, teamsekreterare, resebeställare, IT-kontakt, TeleQ, webb-arbete, bokningar, schemaplanerare och möjligheter för egen personlig utveckling ses som positivt.

För att du ska trivas hos oss

Du är strukturerad, flexibel och kan planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt men är även lyhörd i samarbete med andra. Du har en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. Vidare har du lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter att du har ett personcentrerat arbetssätt, drivkraft att utveckla verksamheten samt att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö. Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Så här gör du om du är intresserad

Har du några frågor är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Agneta Krook, 010-242 26 16  Facklig företrädare för vision är Lillemor Örneling 010-242 15 84. Sista ansökningsdag är den 28 juli 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.  
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb