Undersköterska

Patologilaboratoriet

Patologilaboratoriet i Jönköping söker nu undersköterska.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller motsvarande med grundläggande kunskaper i anatomi och medicinsk terminologi. Erfarenhet från arbete inom vården samt vana av att arbeta i Cosmic och Ros är önskvärt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll i en verksamhet där helheten inom sjukvården står i fokus. Här får du möjlighet att använda din energi och ditt engagemang för att bidra till att de medicinska behoven utförs snabbt och korrekt. Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med start 1 oktober 2019, eller enligt överenskommelse.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på patologilaboratoriet sköter du uppackning, kodning samt registrering av inkommande vävnads- och cellprover. Du ansvarar för tvätt, förråd och kök samt visst arkivarbete. Möten och telefonkontakt med kunder kommer vara en stor del av vardagen vilket kräver ett serviceinriktat arbetssätt och ett professionellt bemötande.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg och stabil i dig själv och du tar ansvar för dina uppgifter. Du kan arbeta strukturerat och fungera bra i samarbete med andra. Du och dina kollegor arbetar varje dag kvalitetsmedvetet och målinriktat för att nå snabba och korrekta resultat.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta områdeschef Maria Kullman, maria.kullman@rjl.se. Maria har semester mellan v. 29-32, men läser mailen sporadiskt under denna period.
Facklig företrädare för Kommunal är Carina Sjögren, 010-242 15 78.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2019, men då vi jobbar med löpande urval och intervjuer sök gärna tjänsten redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb