Sjuksköterska pooltjänst

Söders område med basplacering på en vårdcentral

Vi söker nu en engagerande och flexibel sjuksköterska som vill arbeta i en stimulerande pooltjänst!


Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska  för tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av telefonrådgivning i
Tele Q, mottagningsarbete och tidigare primärvårdserfarenhet, men inget krav. Du ska kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du gillar att arbeta flexibelt, är serviceinriktad, lockas av relationer och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig
Ett arbete i pooltjänst på vårdcentralerna i Söders område med en basplacering på en av våra vårdcentraler. För uppdraget som pool utgår extra ersättning utöver grundanställningen.
-ett varierat och spännande arbete med möjlighet att arbeta förebyggande för en god hälsa hos våra invånare
-möjlighet till ansvar baserat på kompetens och intresseområde
-intern och extern kompetensutveckling
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du lockas av ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom; mottagningsarbete på läkarmottagningen, telefonrådgivning i Tele Q, planerad och akut sköterskemottagning med injektionsgivning, omläggning, preventivt arbete, vaccinationer mm. samt äldremottagning och vårdsamordning. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring och därför kommer din kompetens och ditt engagemang bli en värdefull resurs för oss och för våra patienter.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel! Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv
https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/

Så här gör du om du är intresserad För mer information kontakta  verksamhetschefen för Gislaveds vårdcentral Elisabeth Hullfors tfn 010 – 244 20 94 alt. elisabeth.hullfors@rjl.se  Facklig företrädare för vårdförbundet Kristina Bergholtz 072-5458538. Sista ansökningsdag är den 18/8.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska pooltjänst Tillbaka till lediga jobb