Nätverkstekniker kommunikation

Applikation & infrastruktur

IT-centrum stöttar regionens invånare och medarbetare med digitala lösningar där vi ser att våra leveranser gör skillnad för människor. Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö med ett nätverk som består av mer än 1200 switchar, 1800 accesspunkter och avancerad säkerhet i framkant. Vi utvecklar och förvaltar även mer än 600 applikationer och över 12 000 klienter och premierar bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.

 

Vi söker

Vi söker nu två erfarna systemtekniker inom nätverk till IT-centrums enhet Applikation och infrastruktur. Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper. Du har flera års erfarenhet av arbete inom Cisco nätverksutrustning, inklusive praktisk erfarenhet av konfigurering från större miljöer där IT är verksamhetskritiskt. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig

Ett varierande arbete där du kan utvecklas i ett gott gäng. Vi ansvarar för drift och förvaltning för mer än 600 applikationer och över 12 000 klienter och premierar därför bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I Regionen har vi en infrastruktur i framkant baserad på produkter från Cisco, Citrix Netscaler, VMware, Forcepoint med flera. Du kommer att ingå i förvaltningsgrupp Infrastruktur kommunikation med ansvar för förvaltning, utveckling och installation av system och nätverkskomponenter. Du medverkar även som teknikexpert i många av Regionens pågående och framtida projekt och förvaltningsuppdrag med högt ställda krav på kvalitet, säkerhet och tillgänglighet för våra kunder.

För att du ska trivas hos oss

Du bör ha dokumenterad erfarenhet av och arbetat inom flera av nedanstående områden:

  • Brandväggar
  • IPS
  • Routing
  • Lastbalansering
  • SDN
  • Software Defined Network
  • Nätverkssäkerhet inklusive åtkomstkontroll, dot1x.
  • Datacenter
  • Trådlöst
  • Netscaler (Citrix ADC)
Då vi jobbar med utveckling av teknik i framkant så premieras erfarenhet av kravanalys, test och arkitektur. Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga inom och utanför teamet, struktur och noggrannhet. Du har ett gott bemötande, en vilja att hjälpa andra för att leverera lösningar med rätt kvalitet. Du behöver ha mycket god svenska i tal och skrift då detta krävs i kund/leverantörsdialoger samt komplex och tydlig systemdokumentation.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är söndagen den 11:e augusti. För mer information kontakta enhetschef Fredrik Höher, tel. 070-682 27 61. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin, tel. 010-24 242 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandroth, tel. 010-24 265 54. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Nätverkstekniker kommunikation Tillbaka till lediga jobb