Enhetschef

Psykosvårdens öppenvård, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vill du vara med och forma framtidens psykiatri? Vi letar efter en enhetschef till vår största öppenvårdsenhet!
Är du den vi söker?

Vi söker

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom hälso- och sjukvård eller liknande med erfarenhet från arbetsledande befattning och/eller ledningsgruppsarbete.   Vi ser gärna att du har erfarenhet från psykiatrin. Tjänsten är en tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och stimulerande arbete som är ansvarsfullt och angeläget med goda påverkansmöjligheter. Du kommer arbeta i en miljö som präglas av samarbete, både internt och externt. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet. Klicka här för att läsa om vilka förmåner vi erbjuder. 

Det här får du arbeta med

Som enhetschef har du verksamhets-, budget- och personalansvar på enheten. Du leder och fördelar det dagliga arbetet, har ansvar för arbetsmiljö, utveckling, resultat och uppföljning. I uppdraget ingår även att företräda kliniken gentemot våra samarbetspartners. Som en av klinikens enhetschefer är du tillsammans med övriga chefer en viktig kugge och ett stöd till verksamhetsledningen när det gäller utveckling och införande av nya arbetssätt och metoder. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga chefer men ditt självständiga arbete för kliniken kommer vara minst lika viktigt. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du en stabil ledare som genom att motivera, skapa engagemang och delaktighet når verksamhetens mål. Du ser helheten, är tydlig, tar initiativ och har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vårt arbete utgår från psykiatriska klinikens målbild samt en jämlik psykiatrisk vård över länet där vi nu går från diagnosstyrd till en mer behovsstyrd vård. Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sektionschef Åsa Lindström, 010-242 33 72. Under perioden 21/6-18/7 kan du kontakta rekryteringsspecialist Cecilia Björkegren, 010-242 11 81.

Facklig företrädare för Vårdförbundet, Anna Wänebring, 010-242 30 99. Facklig företrädare för SACO, Matilda Öien, 010-242 56 51. Facklig företrädare för Kommunal, Helen Yngve 010-242 30 50. Sista ansökningsdag är 2019-08-12 men intervjuer kan komma att ske löpande.

Sista ansökningsdag är 2019-08-12 men intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef Tillbaka till lediga jobb