Applikationsspecialist

Huskvarna

IT-centrum stöttar regionens invånare och medarbetare med digitala lösningar. Vi ser att vårt arbete gör skillnad för människor i hela regionen.

Vi söker

Vi söker nu en applikationsspecialist till Cosmicprogrammet. Cosmic är Region Jönköpings största system för primär- och specialistvård med syfte att skapa ett sammanhållet och patientfokuserat verksamhetsstöd. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Huskvarna. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom IT och att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god förståelse för konfiguering och förvaltning av system. Då resor i tjänsten kan förekomma är det bra om du har körkort.

Vi erbjuder dig

Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Vi tror på ett förhållningssätt som är strukturerat och människoorienterat. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som applikationsspecialist kommer du att ingå i en programgrupp som tillsammans ansvarar för att förvalta och vidareutveckla Cosmic. Att arbeta som applikationsspecialist innebär bl.a. konfiguration i befintliga applikationer, dokumentation av lösningar, utredning och lösning av incidenter samt en aktiv roll i införandet av nya moduler. Du kommer arbeta i ett team där följande kompetenser ingår; applikationsspecialister, förvaltningsledare, kravanalytiker, testledare, IT-arkitekt, systemtekniker och projektledare. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten såväl i projekt som i löpande förvaltningsuppdrag, vilket kräver stor lyhördhet och samarbetsförmåga av dig som person i kombination med insikt i hur små systemförändringar kan påverka en större helhet.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ska du gilla det du hittills läst samtidigt som du förhoppningsvis ser att du har erfarenheter som kan utveckla vårt team. Som medlem i teamet är det viktigt att du är med och bidrar och tar ansvar för helheten. Som person är du positiv och ansvarstagande i kombination med ett engagemang och förmåga att driva arbetet framåt.

Välkommen med din ansökan till IT-centrum, Enhet Utveckling!

Detta värderar vi högt

IT-centrum är ett verksamhetsområde inom Region Jönköpings län med det samlade ansvaret för regionens IT-verksamhet. Vår verksamhet består till huvuddelen av utredning, förvaltning, utveckling och drift av system, upphandling, teknikstöd, kommunikation, IT-säkerhet, kundservice samt utbildning. De strategiska målen för IT-centrum är bl.a. IT som möjliggörare för verksamhet och medborgare och professionell kunskap och förbättringskunskap hos våra medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 31 juli. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta enhetschef Karin Törnblom tel.nr. 072-2436681.
För fackliga frågor kan du kontakta Anna Flodin, Vision på tel.nr. 010-242 4297 eller Pekka Sirviö Strandroth på tel.nr. 010-242 6554.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist Tillbaka till lediga jobb