Fysioterapeut/sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum Värnamo sjukhus

Är du fysioterapeut/sjukgymnast och känner att specialistpsykiatrin lockar?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som sjukgymnast i specialistpsykiatrisk verksamhet, men detta är inget krav. Du bör ha ett genuint intresse av att jobba inom psykiatrisk vård. Då resor i tjänsten förekommer är körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett heltidsarbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Det är viktigt att du får bra förutsättningar att växa in i nya arbetet. Vi skapar dig en personlig anpassad introduktion utefter dina behov och tidigare erfarenheter samt erbjuder dig en mentor.
Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Här kan du läsa mer om regionens förmåner. 

Det här får du arbeta med

Du ingår i resurserna vid Rehabiliteringscentrum och arbetar med psykiatriska kliniken där du ingår i en enhet med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och undersköterskor. I arbetet ingår bedömning, behandling, planering och rehabilitering av patienter med psykisk ohälsa, i såväl akut- som planerad öppenvård. Du arbetar med att förbättra levnadsvanor för patienter med svår psykisk ohälsa och kan arbeta med både vuxna och barn.
Du kan arbeta både individuellt och i grupp och samarbetar kring rehabiliteringsfrågor, i team och med aktörer utanför regionen. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, för att ständigt förbättra rehabiliteringen.
Arbetet innehåller kontakter med patienter, ibland även anhöriga, men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Du kan även ha ditt arbetsområde inom övriga kliniker. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas hos oss

Även om samarbetet är en stor del av vardagen så arbetar vi ofta självständigt vilket gör att vi måste kunna känna oss så pass trygga i vår roll att vi kan ta egna initiativ och lita på att våra kollegor hela tiden arbetar för patientens bästa.
Vi tycker om att ha roligt och jobbar mycket med att hålla arbetsmiljön god och humöret glatt!

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa:
Områdeschef Karolina Elmblad, 010-244 78 35.
Facklig företrädare för SACO Ingrid Gunnarsson, 010-244 88 72.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2019-08-05.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb