Serveringsbiträden, 2 tjänster

Måltid Jönköping Restaurang Matilda

Vill du arbeta på en händelserik och utvecklande arbetsplats hos en trygg arbetsgivare? Då ska du söka tjänsten som serveringsbiträde på Område måltid i Jönköping.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad inom handels, hotell och restaurang eller har likvärdig utbildning. Du som söker har en grundläggande hygienutbilndning inom livsmedelsområdet. Vi vill att du tidigare arbetat inom detaljhandeln med livsmedel eller erfarenhet från restaurang. Vi söker serveringsbiträden för två tjänster mellan 75 - 100 %.

Vi erbjuder dig

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som serveringsbiträde arbetar du bland annat med servering av måltider i våra restauranger och en del på avdelningskök. Målsättning med detta arbete är att bidra till att gästen får en optimal matupplevelse med god service i en välskött och trivsam miljö. Du kommer att delta i alla förberedelser och efterarbeten som förekommer i ett kök och i restaurang samt övriga tillkommande uppgifter såsom disk och städ enligt gällande rutiner. På Område måltid i Jönköping finns 50 anställda.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker har ett stort intresse för mat med kvalitet och god service i fokus. För att lyckas i tjänsten är du stresstålig och klarar av att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom kök och restaurang är en händelserik arbetsplats ser vi att du är flexibel och enkelt anpassar dig efter förändrade omständigheter.

Själv beskriver du dig som en ödmjuk, positiv och ordningsam person med en vilja att utvecklas. Vi samarbetar med flera olika aktörer så social kompetens, serviceinriktat arbete och god samarbetsförmåga är en förutsättning. Du är självgående, tar gärna egna initiativ och besitter en god ekonomisk medvetenhet.

Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med interna och externa kunder vill vi att du behärskar[_]det svenska språket väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Känslan för mat hos oss är otroligt viktig då vi lagar och serverar mat från grunden.[_]Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av Enhetschef Oliver Renström, tfn[_]010-24 22704. Facklig företrädare för Kommunal är Kristina Leth, tfn 010-2421073. Sista ansökningsdag är den 2018-10-01. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Serveringsbiträden, 2 tjänster Tillbaka till lediga jobb