Nattsjuksköterska sökes till neurologi och strokevårdsenheten

Medicinsk vårdenhet B, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vill du ta nästa steg i din karriär som sjuksköterska[_]på en enhet som ständigt utvecklas? Nu vill vi fånga ditt intresse och[_]berätta vad vår klinik kan erbjuda dig.

Vi söker

Dig som är utbildad sjuksköterska och vill[_]arbeta natt med möjlighet till dagtjänstgöring ett visst antal veckor/år.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning[_]på natten[_]med en tjänstgöringsgrad på[_]80%.[_]Tillträde enligt överenskommelse. [b]Vid ren nattjänstgöring får du dessutom[_]arbetstidsförkortning på 34 h/vecka samt 6 000 kronor[_]extra per månad beräknat på heltid.[b]

Tjänsten inleds med dagtjänstgöring under en individanpassad upplärningsperiod. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Är du nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi inom Region Jönköpings län dessutom vårt fördjupade introduktionsprogram, vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Hos oss får du också[_]ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information till patienten,[_]samt kontakt med närstående är en mycket viktig del i ditt arbete. Teamarbete är ett arbetssätt som vi värderar högt och där sjuksköterskan[_]har en nyckelfunktion.[_]Som sjuksköterska kommer du att kombinera arbetet på vårdavdelningen med trombolysbehandling av akuta strokepatienter.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska och har intresse av den medicinska patienten. Erfarenhet är meriterande. Du är flexibel, kan jobba självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du kan planera och prioritera ditt arbete med patienten i fokus. För att trivas tror vi att det är viktigt med intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och du bidrar själv till detta genom att[_]ha ett positivt förhållningssätt och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer kontakta gärna vårdenhetschef Sabine Fallberg, 010-24 220 82. Facklig representant för Vårdförbundet är Elin Olsson och Celina Selin, 010-242 20 80.

Sista ansökningsdag är den[_]30 september[_]2018.[_]Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Nattsjuksköterska sökes till neurologi och strokevårdsenheten Tillbaka till lediga jobb