Legitimerad sjuksköterska

Psykiatriska kliniken avdelning B

Vill du vara en del av en välfungerande klinik och en positiv och engagerad arbetsgrupp? Trivs du med såväl samarbete som arbete under eget ansvar? I heldygnsvården arbetar vi aktivt med att utveckla den personcentrerade vården för att skapa bästa möjliga psykiatriska specialistsjukvård och bästa möjliga arbetsmiljö. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi värderar en god arbetsmiljö högt med engagemang och trivsel. Är du nyutexaminerad ingår du i vårt regiongemensamma introduktionsprogram. På avdelningen arbetar vi aktivt med introduktion på arbetsplatsen och våra erfarna handledare väntar med spänning att just du ska söka! Vi tillämpar önskeschema. Förutom ett eget gym och fri öppen sjukvård så finns det olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som arbetar hos oss:Förmåner[_] Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på[_]psykiatriska avdelningen kommer du att få möjlighet att arbeta med specialiserad psykiatrisk vård och möta människor med olika psykiska funktionshinder. Du kommer följa patienten från in- till utskrivning där omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med patienten utifrån dennes specifika behov. Du kommer att medverka i patientsäkerhetsarbete samt utvecklingsarbete på avdelningen. Vi arbetar med att utveckla den personcentrerade vården, i det arbetet kommer du att vara delaktig.

För att du ska trivas hos oss

Som sjuksköterska består dina arbetsdagar av många personliga möten, både med patienter och kollegor. Vi ser därför att du som person är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och att du har stor förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du arbetar bra i team och är en person som tar initiativ för att uppnå resultat. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete men måste samtidigt vara flexibel i ditt arbetssätt för att vi alltid ska kunna erbjuda våra patienter den bästa möjliga vården. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och utvecklar arbetssätt och processer tillsammans. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till sektionschef Helena Fager, tfn: 010-2435652 eller Anna Löfdahl, vårdenhetschef avdelning B, tfn 010-2435672. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn 010-2435670 (avdelningsstation). Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen att söka tjänst hos oss! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb