Tandsköterska, Badhuset Folktandvård Huskvarna

Badhuset Folktandvård Huskvarna

I det K-märkta gamla badhuset i Huskvarna ryms numera en stor och modern folktandvårdsklinik. Vi har medarbetare med olika lång erfarenhet av tandvård och ett stort patientunderlag vilket gör att du hos oss har möjlighet att utvecklas och bidra i en händelserik arbetsvardag. Vi ger en effektiv vård men glömmer aldrig bort att hjärtat ska vara med. Nu söker vi en tandsköterska som vill bli en del av vårt härliga arbetsgäng! Är du vår nya kollega?

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, eller är i slutet av din utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare. Vi erbjuder även ett flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, profylax, fissurförseglingar, steril- och receptionsarbete. Viss telefonrådgivning och extern verksamhet kan förekomma i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

I mötet med patienter är du lugn och tillmötesgående. Du anpassar ditt bemötande till varje unik situation och du gör ditt yttersta för att skapa en så god upplevelse som möjligt för våra patienter. Du är engagerad och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket.

Kvalitetstänk, god struktur och prioritering av arbetsuppgifter är delar som bidrar till att du håller givna tidsramar. Hos oss är den ena dagen aldrig den andra lik och när dagen får ändrade förutsättningar har du lätt för att ställa om.

Du värdesätter gott samarbete med patienter liksom dina kollegor. Du trivs att arbeta i team och genom ditt positiva sätt skapar du goda relationer på kliniken.

Detta värderar vi högt

Vill du läsa mer om våra visioner, mål och värderingar? Besök gärna[_]Jobba hos Folktandvården.[_]

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta klinikchef Elin Tudén på telefonnummer 010-242 56 11 eller klinikkoordinator Gunilla Runesson på telefonnummer 010-242 56 06.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult 073-248 16 13.

Sista ansökningsdag är den 28 september 2018. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Badhuset Folktandvård Huskvarna Tillbaka till lediga jobb