Sjukgymnast/fysioterapeut

Vråens vårdcentral

Vi söker

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast för tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Ett varierat och spännande arbete med många kontaktytor
  • En chans till nära samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen
  • Ett välfungerande team med god arbetsmiljö
  • Regelbundna utbildningar och individuell kompetensutvecklingsplan.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete som ställer krav på både självständighet och samarbete. Du är vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten och möter patienter i alla åldrar med varierade behov. Vår målsättning är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser. Om du har ett eget intresseområde finns det stora möjligheter att själv kunna påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.[_]

Detta värderar vi högt

Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information kring tjänsten kontakta biträdande verksamhetschef Maria Uhlmann, tfn 010- 244 83 03. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 036-32 44 64. Sista ansökningsdag är den 30 september[_]och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast/fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb