Tandhygienister till Höglandet!

Verksamhetsområde Öster

Just nu behöver vi engagerade och kompetenta tandhygienister till flera av våra allmäntandvårdskliniker på Höglandet i Jönköpings län! För att lyckas med vårt gemensamma mål - en friskare framtid för regionens invånare - är vi beroende av kompetenta medarbetare. Vi söker både dig som är ny tandhygienist och dig med erfarenhet. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra tillsammans med erfarna kollegor i en varierande och händelserik arbetsvardag.

Vi söker Du är legitimerad tandhygienist, gärna med en treårig utbildning. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från yrket, gärna också av undersökningar på barn och vuxna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat. [_]

Vi erbjuder dig En tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län. Eftersom det är viktigt för oss att du mår bra erbjuder vi dig också ett generöst friskvårdsbidrag.

Det här får du arbeta med Du får arbeta med all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom en tandhygienists kompetensområde. Du bemöter och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetsäkert- och professionellt sätt. Du behandlar vuxna patienter med parodontala sjukdomar, undersöker barn och vuxna samt arbetar med förebyggande tandvård.

Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet, varför steril – och assistansarbete också kan förekomma i uppdraget. Handledning och kollegialt stöd är en naturlig del av vår verksamhet, här bidrar du med din kunskap och erfarenhet på ett positivt och pedagogiskt sätt.

För att du ska trivas hos oss Du är en uppskattad kollega som är lätt att samarbeta med. Du bidrar till teamkänsla och tillsammans arbetar ni för att nå klinikens uppsatta mål. Nya idéer kommer naturligt för dig och du tar gärna initiativ till förbättringar.

Hos oss får du möta många olika patienter och därför är du mån om att anpassa din kommunikation efter person och följer upp så att ditt budskap når fram. Du, liksom vi, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörigheter påverkat dig och andra.

Kvalitetstänk, god struktur och prioritering av arbetsuppgifter är delar som bidrar till att du håller givna tidsramar. Du ser möjligheter med förändrade omständigheter och hittar lösningar på problem.

Detta värderar vi högt Är Du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på[_]Jobba hos Folktandvården.[_] [b][_][b] Så här gör du om du är intresserad Vi söker tandhygienist till följande kliniker:

Eksjö Folktandvård Sävsjö Folktandvård Tranås Folktandvård Vetlanda Folktandvård

Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och sedan välja den eller de kliniker du är intresserad av. Sista ansökningsdag är den 2018-09-27.

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

För frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-konsult Bodil Lundby, 036-325304.

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrika Jonsson, 010-2423850.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienister till Höglandet! Tillbaka till lediga jobb