Administrativ enhetschef

Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Medicin- och geriatrikkliniken är[_]en av de[_]största[_]klinikerna[_]på Värnamo sjukhus med många verksamheter under samma tak. Till den administrativa enheten och dess cirka 20 medarbetare söker vi nu en ledare som brinner för att utveckla såväl verksamhet som medarbetare. Vi söker Vi söker dig som har vårdadministratörs- eller likvärdig utbildning med erfarenhet av arbetet som vårdadministratör och erfarenhet från arbetsledning. Du är intresserad av verksamhetsutveckling och tycker att förbättringsarbete och kvalitetsuppföljningar är en naturlig del av arbetet.

Du har en god samarbetsförmåga och är nyfiken på att utveckla vårdadministratörens arbete och yrkesroll. Du är strukturerad och har en god förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi erbjuder dig Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete för dig som vill vara en del av att utveckla verksamheten. Här är du delaktig och kan påverka det framtida arbetet med dina goda idéer och ditt engagemang.

Du kommer[_]att få en personligt anpassad introduktion. Att du får en god och bra kompetensutveckling ser vi som en självklarhet.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd inom Region Jönköpings län har du många förmåner, bland annat fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis ett modernt och välutrustat personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ Det här får du arbeta med Som administrativ enhetschef planerar, leder, organiserar och utvecklar du enhetens verksamhet. Du har en nyckelroll i såväl utveckling som uppföljning.

Rollen innebär också att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus. Vi ser gärna att du som person är lösningsfokuserad och har en positiv inställning i rollen att stötta, hjälpa och underlätta för andra.

Du kommer att vara chef för enhetens cirka 20 medarbetare med ansvar för personalfrågor, ekonomi och arbetsmiljö. Du ingår i klinikens ledningsgrupp, vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss För att trivas hos oss är du en trygg person som kan vara både personlig och professionell i ditt ledarskap. Du har lätt för att kommunicera och arbetar aktivt för allas delaktighet och trivsel på arbetsplatsen och har en förmåga att leda och inspirera medarbetarna.

Du trivs med att arbeta självständigt med planering och prioritering av dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Så här gör du om du är intresserad Välkommen att kontakta Anki Lindhe, tillförordnad administrativ enhetschef,[_]010-244 75 29, eller biträdande verksamhetschef Thomas Rydholm, 010-244 76 95. Facklig företrädare för Vision är Maria Nassirpour, 010-244 75 30. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 30 september 2018. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Administrativ enhetschef Tillbaka till lediga jobb