Fysioterapeut/sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum, Värnamo

Då en av våra fysioterapeuter nu väljer att gå vidare för att pröva nya uppdrag söker vi en ersättare.

Vi söker Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som sjukgymnast i specialistpsykiatrisk verksamhet, men detta är inget krav. Du bör ha ett genuint intresse av att jobba inom psykiatrisk vård. Körkort krävs.

Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett heltidsarbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med Du ingår i resurserna vid Rehabiliteringscentrum och arbetar med psykiatriska kliniken där du ingår i en enhet med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och undersköterskor. I arbetet ingår bedömning, behandling, planering och rehabilitering av patienter med psykisk ohälsa, i såväl akut- som planerad öppenvård. Du arbetar med att förbättra levnadsvanor för patienter med svår psykisk ohälsa och kan arbeta med både vuxna och barn. Du kan arbeta både individuellt och i grupp och samarbetar kring rehabiliteringsfrågor, i team och med aktörer utanför regionen. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, för att ständigt förbättra rehabiliteringen. Arbetet innehåller kontakter med patienter, ibland även anhöriga, men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Du kan även ha ditt arbetsområde inom övriga kliniker. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas hos oss Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Karolina Elmblad tfn 010-244 7835. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2018-10-08. Urval och ansökningarna görs löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb