Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken, Vårdavdelning, Värnamo sjukhus

Välkommen att utveckla din yrkesroll och kompetens tillsammans med oss!

Psykiatriska avdelningen har 18 vårdplatser för patienter 18 år och äldre med akut psykisk ohälsa inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi arbetar i team med ständiga förbättringar av det dagliga arbetet och dess innehåll. Vi arbetar salutogent samt strävar efter ett evidensbaserat och personcentrerat arbetssätt.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård alternativt erfarenhet av och/eller intresse för psykiatri. Även du som nyligen avslutat din grundutbildning till sjuksköterska och har ett intresse för arbete inom psykiatrisk specialistsjukvård är välkommen att söka. Vi erbjuder dig då att delta i vårt regiongemensamma introduktionsprogram för nya sjuksköterskor under ditt första år. Du får en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring två helger av fem.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett trivsamt arbete i ett gott gäng. Avdelningen finns i nya fräscha[_]lokaler med god arbetsmiljö. Hos oss har du stora möjligheter till individuell kompetensutveckling. Du har tillgång till att utan kostnad träna i vårt nyrenoverade gym och i vår personalrestaurang har du möjlighet att äta en god, varierad lunch. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du leder och planerar omvårdnaden självständigt tillsammans med teamet där patienten ingår som en jämlik partner i mikrosystemet.

  • Du deltar i patientsäkerhetsarbetet.
  • Du deltar i utvecklingen av omvårdnadsarbetet.
  • Du är delaktig i avdelningens arbete med ständiga förbättringar.

För att du ska trivas hos oss

Du har intresse för att utveckla den specialistpsykiatriska omvårdnaden. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra, du arbetar självständigt och strukturerat, är kontrollerad i pressade situationer. Du står för ett gott bemötande. Du har intresse för, och goda kunskaper i omvårdnadsdokumentation. Du erbjuds handledning och förväntas delta i adekvat kompetensutveckling. På psykiatriska avdelningen eftersträvar vi en jämlik arbetsgrupp med hög kompetens och professionella medarbetare. Därför kommer det i rekryteringen läggas stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård”. Varje del av vårt arbete syftar till att förbättra den psykiska hälsan, ge en god upplevelse av vården och samtidigt vara kostnadseffektiva. En förutsättning för detta är en hållbar och god arbetsmiljö, engagerade medarbetare som trivs[_]och att ha trevligt och roligt tillsammans.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Britt-Marie Johansson, tfn 010-24 497 70, eller biträdande vårdenhetschef David Hjertberg, tfn 010-24 497 98.Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 2018-10-08.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb