Vårdenhetschef

Väster vårdcentral

Är det dags för nästa steg i karriären? Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i[_]utveckling och i en roll där du kan påverka? Sök då tjänsten som vårdenhetschef på Västers vårdcentral!

Vi söker dig som har en vårdrelaterad utbildning, gärna som sjuksköterska med god klinisk kunskap inom din yrkesroll. Har du tidigare chefserfarenhet så är det meriterande för tjänsten. Kunskap i vårt IT-system Cosmic är önskvärt men är inget krav. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Ett utvecklande och stimulerande arbete där du för möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet
  • En tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef
  • En individuellt anpassad introduktion med möjlighet till mentor i ditt chefsuppdrag
  • Stöd i ditt arbete från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Det här får du arbeta med

I ditt uppdrag kommer du ha personal-, och arbetsmiljöansvar för[_]våra sjuksköteskor, undersköterskor[_]samt vårdadministratörer med uppgift att leda, planera, organisera och samordna det dagliga arbetet i arbetsgrupperna. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor i nära samarbete med verksamhetschefen och[_]även arbete[_]kliniskt inom din grundprofession kommer ingå för att du ska få helheten inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer vidare. Vidare tror vi att du är[_]lugn och stabil med[_]fokus på helheten där du har en god överblick över verksamheten och ser och bekräftar allas olika professioner och roller på vårdcentralen. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du leder och motiverar dina medarbetare och har en god och tydlig kommunikativ förmåga samt är en positiv värdebärare för verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår målsättning en bättre hälsa för alla når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet i allt vi gör. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att alla får möjlighet till inflytande, att utvecklas och att påverka sin arbetsdag. Vår arbetsplats ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår[_]verksamhetschef Caroline Grahn, tfn 010-244 82 24 alternativt 073-812 61 00.

Fackliga företrädare för Läkarförbundet Axel Petersson, tfn 010 - 242 39 31 för Kommunal Helena Lexander, tfn 010 - 244 82 38 för SACO Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010 242 44 64 för Vision Ann-Louise Niesel, tfn 010 - 244 82 47 samt för Vårdförbundet Eva Georgsson, tfn 070 - 329 39 80. Sista ansökningsdag är den 8:e oktober.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb