Specialistläkare

Hudkliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vill du arbeta som dermatolog på Länssjukhuset Ryhov som fyra gånger har utsetts till Sveriges bästa mellanstora sjukhus av tidningen Dagens Medicin? Vi behöver en ny kollega som vill vara med och bidra till den goda stämningen på hudkliniken där vi månar om att ha roligt tillsammans!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist inom dermatovenereologi. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett utvecklande och stimulerande arbete med gott kamratskap och bra arbetsmiljö. Hudkliniken är en liten klinik med bra sammanhållning och vi strävar efter gemensamma mål. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och fördjupning. Alla medarbetare är engagerade i förbättringsarbeten i tvärprofessionella team. Forskningskompetens finns på kliniken och det råder en positiv inställning till att bedriva forskning och utvecklingsarbeten.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med hud- och STI-sjukdomar inom både öppen- och slutenvård på hudmottagningen i Jönköping.

I hudklinikens läkargrupp ingår nio specialister och sju ST-läkare, alltså sammanlagt 16 läkare. Åtta av läkartjänsterna finns i Nässjö och i Värnamo. Läkarstuderande från Linköping gör klinisk praktik hos oss och Jönköping kommer att ha egna studenter under de kliniska terminerna från år 2019. Regionen satsar på klinisk forskning.

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare ger du god och säker vård och har ett bra bemötande gentemot alla patienter. Du har gott omdöme och du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du ser teamarbete som en styrka och du bidrar med såväl din medicinska kunskap som ditt medarbetarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du har god kommunikationsförmåga.

Detta värderar vi högt

Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Pernilla Grinnemo, 010-242 21 41. Facklig representant för Läkarförbundet är Karin Nilzén, 010-242 63 59.

Sista ansökningsdag är den 30 september 2018, men varför vänta? Självklart är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng! Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare Tillbaka till lediga jobb