Tandsköterska, Nässjö Folktandvård

Nässjö Folktandvård

Hos oss får du chansen att bygga upp en bred kompetens tack vare klinikens breda patientspektra och många medarbetare med spetskompetens. Vi är kända för att ta bra hand om nya medarbetare med hjälp av Folktandvårdens introduktionsprogram. Vi utvecklas genom varandra och månar om varje medarbetare. Våra gemensamma klinikutbildningar har gett oss en stark sammanhållning och ett gott arbetsklimat. Trivseln stärks ytterligare av att vi tycker om att då och då hitta på något roligt efter jobbet.

Lär känna kliniken genom att besöka vår webbsida Jobba på Nässjö Folktandvård.

Vi söker Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet som tandsköterska, eller inom andra vårdyrken.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag till Folktandvårdens samtliga medarbetare. I samband med en eventuell flytt till vårt län erbjuder vi också ett bidrag upp till 20.000 kronor

Det här får du arbeta med Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar och sterilarbete. En stor del av tandsköterskans ansvar är patientadministration. Viss receptionstjänst och telefonrådgivning kan ingå i dina arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Dagens förutsättningar kan snabbt ändras vilket gör att du har förmågan att anpassa dig och tillsammans med dina kollegor lösa de situationer som uppstår. Genom din lyhördhet och positiva sätt bidrar du till ett gott samarbete med såväl kollegor som patienter. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Hos oss får du också möta många olika patienter och därför är du mån om att anpassa din kommunikation efter person och följer upp så att ditt budskap når fram. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du, liksom oss, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörigheter påverkat dig och andra. Du har förmåga att ta med detta i beräkning när du väljer handlingssätt.

Detta värderar vi högt Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköpings län? Då tycker vi att du ska läsa om våra värderingar, visioner och mål på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Lennart Jonsson eller klinikkoordinator Mona Gullberg på 010-243 35 45.

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson, 010-2442170.

Sista ansökningsdag är 29 augusti 2018.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Tandsköterska, Nässjö Folktandvård Tillbaka till lediga jobb