Logoped

Rehabiliteringscentrum, Värnamo

Välkommen att bli en del av vår kompetenta och engagerade arbetsgrupp! Vi erbjuder en stimulerande miljö där du kommer vara en del i ett kollegialt sammanhang.  

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad logoped och har ett intresse för att arbeta med olika logopediska områden inom såväl slutenvård som öppenvård. Arbetet avser heltidsanställning, som tillsvidareanställd med start enligt överenskommelse.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/  

Det här får du arbeta med

Du träffar personer i olika åldrar och med olika typer av svårigheter rörande, tal, språk, och röst inom såväl slutenvård som öppenvård. Arbetet innebär bedömning/utredning och behandling samt handledning och rådgivning till närstående och personal i personens nätverk. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina arbetskamrater och tillgång till mentor i form av en erfaren kollega. Vi erbjuder ett flexibelt arbete och arbetsområdet kan i viss utsträckning nischas efter din erfarenhet och ditt intresse.  

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.  

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Annika Löfstedt tfn 010-244 78 49. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2018-08-27. Ansökningarna handläggs löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Logoped Tillbaka till lediga jobb