Legitimerad sjuksköterska

Slutenvården, Eksjö

I heldygnsvården arbetar vi aktivt med att utveckla den personcentrerade vården för att skapa bästa möjliga psykiatriska specialistsjukvård och bästa möjliga arbetsmiljö. Vill du vara en del av en välfungerande klinik och en positiv och engagerad arbetsgrupp? Har du möjlighet att vid behov arbeta som legitimerad sjuksköterska i en timanställning? Välkommen att söka tjänst hos oss!

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och som vid behov kan arbeta på timmar.

Vi erbjuder dig

En god arbetsmiljö med engagemang och trivsel. Tillsammans arbetar vi i en välfungerande klinik med patienten i fokus.  Tjänsten är en timanställning med tillträde enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Psykiatrisk omvårdnad för inneliggande patienter. Du kommer följa patienten från in- till utskrivning där omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med patienten utifrån dennes specifika behov. Du kommer att medverkan i patientsäkerhetsarbete samt utvecklingsarbete på avdelningen. Vi arbetar med att utveckla den personcentrerade vården, i det arbetet kommer du att vara delaktig.

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter. Samarbete är viktigt och som person är du trygg och stabil. Stor förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och utvecklar arbetssätt och processer tillsammans. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Camilla Ringborg Johansson, vårdenhetschef vårdavdelning A, tfn 010-2435656 eller Anna Löfdahl, vårdenhetschef vårdavdelning B, tfn: 010-2435672. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn 010-2435650 (avdelningsstation). Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Varmt välkommen att söka tjänst hos oss. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb