Psykolog/PTP-psykolog

Öxnehaga vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av nära samarbete mellan olika professioner och av korta beslutsvägar.

Vi söker

Vi söker en leg psykolog eller PTP-psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i KBT. Meriterande är om du dessutom är intresserad av och påläst på området brief intervention och/eller FACT samt har ett övrigt intresse för att optimera ditt psykologiska arbete efter vanligt förekommande behov på en vårdcentral. Mer konkret innebär detta en villighet att ägna dig åt internetbehandling och gruppbehandlingar. Vi ser också gärna att du är intresserad av och villig att arbeta med triagering till vårt psykosociala team. En färdig triagemall finns redan i nuläget och din uppgift kommer bl a bli att bidra till att denna efterlevs.

Vi erbjuder dig

Ett inspirerande och varierande arbete som präglas av ett nära teamsamarbete mellan olika yrkeskategorier. Våra listade patienter berikar oss med sin mångfald och du kommer att få möta människor ifrån många olika skeenden i livet. Arbetsmiljön uppmuntrar till nytänk, där vi vill tillvarata värdefull kompetens ifrån våra medarbetare. På så sätt ökar vi kvalitén i vården. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i juli eller enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Ser vi att Du förstår vikten av ett gott bemötande och en god förmåga att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Vår målsättning är att patienten ska lämna oss med känslan att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är.

Detta värderar vi högt

Öxnehaga vårdcentral har alltid präglats av ett mycket gott arbetsklimat där trivseln hos den enskilde medarbetaren är viktig för oss. Kommunikation och teamsamarbete är viktiga ledord för oss, vilket speglar sig i en trygg och säker vård för våra patienter. Vi söker dig som tycker om, och har goda kunskaper för att arbeta med patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef Miriam Carlsson, tfn 010-242 36 10 eller 076-842 36 10. Facklig företrädare för SACO är Eva Svensson, tfn 010-242 36 34. Sista ansökningsdag är den 21 augusti. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog/PTP-psykolog Tillbaka till lediga jobb