Röntgensjuksköterska/Sjuksköterska till mammografin

Mammografi Region Jönköpings Län

Vi söker

Röntgensjuksköterska, specialistsjuksköterska eller allmänsjuksköterska till mammografin med huvudsaklig placering i Jönköping.  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 40 timmars veckoarbetstid med tjänstgöring förlagd till måndag-fredag, viss tjänstgöring på lördagar kan förekomma.  

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på hel- eller deltid i ett stimulerande arbete i en spännande miljö under stor utveckling. Här har du goda utvecklingsmöjligheter inom kompetensområdet mammografi. Du jobbar i nära samarbete med bröstteamet som innefattar kirurgi, onkologi och patologi i en patientcentrerad verksamhet där du får en upplärning som är individuellt anpassad efter dina behov. Alla våra anställda har en individuell kompetensutvecklingsplan där interna och externa utbildningar finns tillgängliga. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

På mammografikliniken kommer du att få arbeta med mammografiscreening med tillhörande uppföljning samt klinisk mammografiverksamhet där ultraljud och bröstpunktioner och biopsier ingår.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du tycka om att ha mycket patientkontakt och känna dig bekväm vid att möta patienter i svåra situationer. Det är viktigt att du tycker om att arbeta självständigt men också att samverka i teamet.  Du behöver vara flexibel då den ena dagen aldrig är lik den andra. En undersökning kan leda till flera andra vilket man oftast inte vet i förväg. Mammografiverksamheten är i ständig utveckling. Nya metoder, ny utrustning, nya utredningsvägar och utvecklade vårdprocesser. Därför är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklande miljö. Vi ser att du är legitimerad röntgensjuksköterska med inriktning diagnostisk radiologi eller medicinsk bildvetenskap, legitimerad sjuksköterska, alternativt specialistsjuksköterska. Då mammografins är en länsövergripande klinik förkommer resor inom länet, därför är körkort ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det här värderar vi högt

Att tillsammans arbeta i ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög patientsäkerhet.  Vi arbetar ständigt för hög tillgänglighet och korta och snabba processer för våra patienter och remittenter. Högt fokus ligger på att våra medarbetare ska trivas på arbetet och att ha ett bra arbetsklimat.   Vi är stolta över det arbete vi uträttar och hoppas att du vill bli en del av oss!

Frågor och ansökan

Upplysningar om tjänsten lämnas av områdeschef Kerstin Hillergård, tel  010-24 2 12 29. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Linda Liljeblad 010-242 24 16.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 26 augusti. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska/Sjuksköterska till mammografin Tillbaka till lediga jobb