Legitimerad sjuksköterska

Psykiatriska mottagningen i Eksjö

Vi välkomnar en ny medarbetare till Eksjö psykiatriska mottagning! Med en god psykiatrisk specialistvård och med fokus på utvecklande arbetssätt kommer du att trivas hos oss.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård. Det är meriterande om du har arbetat med patienter som har missbruksproblematik. Vi söker också dig som är nyutexaminerad.

Vi erbjuder dig

Ett arbete som är utvecklande, lärorikt och där goda möjligheter finns till kompetensutveckling. Vi satsar på introduktionsprogram, både för dig som är helt ny i din yrkesroll eller mer erfaren. Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö med fin trivsel. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Läs gärna mer om våra förmåner: Förmåner

Det här får du arbeta med

Du ansvarar för patienter med en missbruksproblematik men du arbetar även med patienter med psykiatriska diagnoser. Behandling, utredning, stöd till våra patienter samt samverkan med övriga aktörer, exempelvis kommunen.

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt och kan fatta beslut. Vi värderar initiativförmåga och att du arbetar bra tillsammans med övriga medarbetare i vårt team. Stor förmåga att anpassa dig för ändrade omständigheter och som person har du ett lugnt och stabilt förhållningssätt. Vidare är du strukturerad och är tydlig i din kommunikation. Du behöver ha körkort.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. Vi fokuserar på utveckling- och förändringsarbete.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mia Hillström, enhetschef, tfn: 010-243 56 13 eller bitr. enhetschef Anne-Li Hesselgren, tfn: 010-243 56 15. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström 010-243 56 50. Urval sker löpande så vänta inte med sin ansökan. Varmt välkommen att söka tjänsten! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb