Sjuksköterskor

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi har ett stort behov av duktiga sjuksköterskor! Nu vill vi fånga ditt intresse berätta vad vår klinik kan erbjuda dig.

Vi erbjuder dig en ISO-certifierad klinik, där dina möjligheter att utvecklas i din sjuksköterskeroll är oändliga. En klinik med fantastiska och kompetenta medarbetare som tar emot dig med öppna armar.

Hör av dig till oss, den bästa kliniken att starta eller utveckla din yrkeskarriär på!

Numera får du mer betalt för att arbeta natt - 6000 kronor per månad beräknat på heltid.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tillträde enligt överenskommelse och provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

  • Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning. Du får själv välja hur mycket du vill jobba! Allt från 50-100 procent.
  • Du får möjlighet att önska vilken specialitet du helst vill arbeta och utvecklas inom. Vi har gott samarbete både inom våra enheter och mellan dem.
  • När passar det dig bäst att arbeta på dygnet? Våra patienter har behov av vård dygnet runt, men du kan välja att arbeta på dag/kväll, natt, eller rotation.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på kliniken tar du hand om patienten på bästa sätt utifrån individens behov och beprövad erfarenhet inom medicinsk omvårdnad. Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska vara delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktig del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en sjuksköterska som tycker om att arbeta med och omkring människor. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att själv strukturera det. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behåller lugnet och är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta någon av oss vårdenhetschefer för att få veta mer om vår klinik: Annica Mathson Berg, 010-243 57 57, Anki Bringner, 010-243 80 05 , Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63, Mona Ottosson, 010-243 44 05, Camilla Nilsson, 010-243 43 05 Linda Jansson, 010-243 45 05.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, 010-243 44 10. Anna Estehag Johannesson, 010-243 45 68.

Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterskor Tillbaka till lediga jobb