Sjuksköterska

Sävsjö vårdcentral Vrigstad filial

Är du vår nästa kollega?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Placering är i första hand på vår filial i Vrigstad. Önskvärt för tjänsten är vidareutbildning som distriktssköterska och erfarenhet av primärvård men är inget krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • En personlig arbetsplats där du arbetar nära dina patienter
  • Omväxlande, utmanande och meningsfulla arbetsuppgifter
  • Ett nära samarbete med härliga kollegor på vårdcentralen
  • Kompetensutveckling
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Ditt arbete kommer att bestå av omväxlande mottagningsarbete, telefonrådgivning samt distriktssköterskemottagning. Även arbete på jourcentralen i Eksjö ingår.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är trygg och stabil i din yrkesroll, där du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du är mån om att alltid ha ett bra bemötande och värderar ett väl fungerande samarbete med kollegor, ledning och andra aktuella parter. Du är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett stort engagemang för ditt arbete där du ser utveckling som en naturlig del. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och kreativa lösningar! Vi tror att om man känner arbetsglädje så presterar man bättre - därför är vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av engagemang, öppen dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Vibe Ramberg 073-541 30 18 eller vårdenhetschef Sabine Ljung 073- 064 54 09. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Marie Svensson tfn 010-24 38 620.

Sista ansökningsdag är den 26/8-2018. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb