ST-läkare

Ögonkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du bli vår nya kollega på Ögonkliniken?

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som ST-läkare på Ögonkliniken på Länssjukhuset Ryhov.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en tillsvidareanställning i en spännande verksamhet där mycket händer!

Vi följer ett strukturerat utbildningsupplägg för ST-läkare enligt nationella riktlinjer och du får goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi har ST-samarbete med övriga regionskliniker med gemensamma utbildningar m.m.

På kliniken arbetar 16 ögonläkare varav 10 är specialistläkare och 6 är ST-läkare. Vi utför cirka 2500 operationer och har ungefär 36 000 patientbesök per år.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta som ST-läkare på vår klinik på Ryhov där vi har mottagningsverksamhet samt operationsverksamhet. Du kommer också ingå i regionens jourverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra processer och alla våra medarbetare förväntas ta en aktiv roll i detta arbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad läkare. För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självgående och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Leena Tjärnén, telefon 010 - 242 16 05. Facklig representant för Läkarföreningen, samt studierektor för ST-utbildningen, är Birgitta Sunnqvist, telefon 010 - 242 16 25.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb