Undersköterska

Intensivvårdsavdelningen, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska till vår Intensivvårdsavdelning i Eksjö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med rotationstjänstgöring, tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du blir en del av ett välfungerande team med kompetenta och engagerade kollegor. Vår klinik står inför en spännande nybyggnation och 2019 kommer vi att flytta in i nya moderna lokaler.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vår Intensivvårdsavdelning är en allmän avdelning som tar emot svårt sjuka patienter, vilket innebär att patienter som vårdas här kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Till vår hjälp har vi den tekniska apparatur och övervakningsutrustning som kan behövas. Det kan gälla respiratorbehandling och övervakning efter t.ex. operationer, svåra sjukdomar eller olyckor. Runt patienten arbetar ett team bestående av narkosläkare, specialistutbildad sjuksköterska, undersköterska och sjukgymnast. Vi har även ett nära samarbete med sjukhuskyrkan.

För att du ska trivas hos oss

Många av patienterna befinner sig i en utsatt position vilket ställer krav på förståelse och empati. Det kräver att du kan behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer.

Det är viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra människor och se din roll i arbetsgruppen. Du måste kunna bemöta patienten och anhöriga på ett sådant sätt att de känner sig trygga.

Du ska vara utbildad till undersköterska och gärna ha erfarenhet från vårdavdelning inom somatisk vård.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Eva Edén-Gunnarsson, tfn 010-24 355 87 eller vårdenhetschef Helén Karlsson, tfn 010-24 356 88. Facklig företrädare är Anna-Karin Pettersson, tfn 010-24 355 90.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb