Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, Dialysen, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vår duktiga sjuksköterska Ida flyttar från Småland och nu söker vi dig som vill ta hennes plats och bli en del av vårt team!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara med och utveckla framtidens dialysvård.  På dialysenheten arbetar vi aktivt för att öka patientens delaktighet, där patienten efter eget önskemål och förmåga sköter delar av sin behandling. Du har ett intresse av dialys och njursjukdomar och gillar teknik och omvårdnad. Du är positivt inställd och pigg på utmaningar. Tycker du om att arbeta självständigt men aldrig ensam, långsiktigt och akut, planerat men ändå mycket flexibelt, då är detta jobbet för dig!

Vi erbjuder dig

Sjuksköterska Vi kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete i ett varmt och öppet arbetslag. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dialysenheten är en behandlingsavdelning, och vi ger behandling måndag till lördag. Inom enheten har vi en självdialysenhet integrerad med övrig verksamhet. Vi erbjuder dig individuell introduktion i åtta veckor. Vi har önskeschema.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är nyfiken, tar egna initiativ och har engagemang för människor. Att vara serviceinriktad och flexibel ser du som en självklarhet. Vi tror att du behöver vara tekniskt intresserad, eftersom det ingår i din roll att hantera medicinteknisk utrustning.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar i en positiv anda och med ett öppet arbetsklimat. Det är viktigt att du är trygg, noggrann och kvalitetsmedveten samt har god samarbets- och empatisk förmåga.

Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta tf vårdenhetschef Helena Bergenholtz, 010-244 87 00. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, 036-32 15 98. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2018.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb