Kurator

Gnosjö vårdcentral

Vi söker

Kurator/beteendevetare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Du är socionom eller har en likvärdig utbildning  och vi ser gärna att du har vidareutbildning i psykoterapi med KBT-inriktning.

Vi erbjuder dig

  • Ett stimulerande, och utvecklande och omväxlande arbete med både självständighet och teamarbete
  • Regelbunden handledning
  • Personlig kompetensutveckling
  • Möjlighet att arbeta med behandling på distans via vår app Bra Liv Nära

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du bedömer, utreder och behandlar vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt riktlinjer för regionens psykosociala arbete i primärvård. Du får ett individuellt ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser, men du arbetar också tillsammans med det psykosociala teamet som består av två kuratorer. Du har ett nära samarbete med vårdcentralens övriga personal samt externa kontakter som exempelvis skolor, socialtjänst, migrationsverk, arbetsförmedling, försäkringskassa med flera. Hos oss eftersträvas tidig intervention och hög tillgänglighet vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Arbetsuppgifterna kommer att förändras i takt med att primärvårdens uppdrag förändras och utvecklas. Det kommer därför att finnas utrymme till att arbeta med utveckling av verksamheten och exempelvis införa KBT- behandling online.

Detta värderar vi högt

För oss är ditt engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss. Vår verksamhet bygger på möten med människor och ett professionellt förhållningssätt i alla lägen är viktigt för oss. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö ska präglas av dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Annica Park tfn 010-244 80 83 eller enhetschef Marianne Bolin Larsson, tfn 010-244 80 58. Facklig representant för SACO är Irene Tengberg Herrstedt tfn 010 - 242 44 64.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb