Specialistsjuksköterska Psykiatri

Psykiatrisk mottagning team 1-4

Ett varierande arbete som till stora delar sker i tvärprofessionella team. Låter det intressant? Psykiatriska mottagningen i Jönköping söker två specialistsjuksköterskor! 

Vi söker

Vi söker två legitimerade sjuksköterskor med specialistutbildning i psykiatrisk omvårdnad. Tjänsterna gäller tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.  Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete och vara med och forma vår framtida verksamhet. 

Vi erbjuder ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Det finns goda möjligheter till nära samarbete med kollegor. Sjuksköterskorna har regelbunden handledning och yrkesträffar. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta självständigt med avancerad psykiatrisk omvårdnad, bedömning, vårdplanering och uppföljning av patienter, läkemedelshantering och telefonrådgivning. Du får möjlighet att arbeta med både individuella kontakter och grupper. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, fysioterapeut, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ.  En av tjänsterna kommer att ha särskilt ansvar för patienter med diagnos ADHD.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är bekväm med arbete i team samtidigt som du är trygg i din roll och kan planera och organisera ditt individuella arbete. Vi arbetar efter en helhetssyn där bästa möjliga vård står i fokus och där utveckling- och förbättringsarbete är en viktig del.

Detta värderar vi högt

Verksamhetens mål utgår från alla människors lika värde. Därför värderas professionellt förhållningssätt i svåra situationer, empatisk förmåga och relationsskapande högt.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta: Enhetschef Camilla Lind, 036-32 33 53, fram till 31/8. Vårdenhetschef Marianne Busk, 036-32 30 08, fr.o.m. 3/9. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Wänebring, 036-32 30 99.

Sista ansökningsdag är 2018-09-15.  Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska Psykiatri Tillbaka till lediga jobb