Leg. receptarie/apotekare

Läkemedelsförsörjning/sjukhusapoteket Jönköping

Är du legitimerad receptarie eller apotekare och redo för nya utmaningar? Ta chansen att få jobba med bl.a. läkemedelsberedning på sjukhusapoteket, Ryhov!

Vi söker

Vi söker dig som är leg. receptarie eller leg. apotekare med behörighet för extemporetillverkning. Har du tidigare erfarenhet från arbete på sjukhusapotek och/eller från arbete med beredning av cytostatika är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi behöver förstärka vårt team på Länssjukhuset Ryhov med en farmaceut för arbete med beredning av cytostatika. Du kommer även att delta i sjukhusapotekets övriga arbete med orderberedning, iordningsställande av läkemedelsleveranser samt arbete med beställning av läkemedel på sjukhusets vårdavdelningar. Beroende på intresse och tidigare erfarenheter kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella.

För att du ska trivas hos oss

Det är av stort värde att du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta så väl självständigt som i team med flera professioner. För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta mot uppställda mål, tillsammans med andra, och att du vill vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Skarp, områdeschef 010-242 34 90 eller Sofia Fritzon, teamledare 010–242 34 80. Facklig företrädare för Sveriges Farmaceuter är Frida Karlsson och Julia Nagy 010-242 34 51.

Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2018!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Leg. receptarie/apotekare Tillbaka till lediga jobb