Kurator/psykolog/psykiatrisjuksköterska

Råslätts vårdcentral

Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker nu en ny kollega till vårt psykosociala team! Råslätts vårdcentral är inne i ett spännande och expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk undervisningsmottagning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer under 2020 att flytta in i nya fräscha lokaler. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till hösten 2018.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint engagemang och intresse för människor och som alltid sätter patienten i fokus. Du ska vara psykolog, socionom eller psykiatrisjuksköterska. Vi ser gärna att du har utbildning inom KBT och tidigare erfarenhet av samtalsbehandling och psykisk ohälsa.

Tjänsten är tillsvidare, deltid 50%, med tillträde 1 november.

Vi erbjuder dig

Förutom vår obligatoriska fredagsfika och givna skratt tillsammans med dina kollegor erbjuder vi dig också ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och stimuleras! Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds personlig kompetensutveckling och möjlighet att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.   Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer ingå i det psykosociala teamet och arbeta med diagnostik, bedömning, utredning och psykologisk samtalsbehandling, individuellt och i grupp. Genom tidiga insatser är målet att underlätta tillfrisknande och förebygga återinsjuknande för vårdcentralens patienter. Möten med patienten är fokuserade och inriktas på patientutbildning, hanteringsstrategier och beteendeförändringar. Vår ambition är att våra patienter redan vid det första besöket ska få med sig kunskaper att börja tillämpa för att påbörja förändring. Tillsammans med andra paramedicinare kan du komma att genomföra riktade behandlingar för patientgrupper. Målet är tidig intervention och hög tillgänglighet och du erbjuds regelbunden handledning. Framåt kommer vi fokusera mycket på att utveckla vårt uppdrag och vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke där du drivs av att få vara med och utveckla arbetsgruppen och där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter. Struktur och planering faller sig naturligt för dig och vi tror också att du har lätt för att självständigt lägga upp din arbetsdag. Vi tror att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010-242 37 52. Facklig förtroendeman för SACO är Johan Nyberg 010 – 242 37 32. Sista ansökningsdag är 180815. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010-242 37 52. Facklig förtroendeman för SACO är Johan Nyberg 010 – 242 37 32.

Sista ansökningsdag är 180815. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator/psykolog/psykiatrisjuksköterska Tillbaka till lediga jobb