Vårdadministratör

Klinisk fysiologi

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som vårdadministratör på Klinisk fysiologi? För oss är det viktigt med delaktighet och att ha roligt på arbetet! Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Två nya engagerade medarbetare till vår trevliga personalgrupp! Du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare och har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och i skrift samt goda IT-kunskaper. Har du några års erfarenhet inom yrket är det också positivt men inget krav.

Tjänsterna gäller en tillsvidareanställning på heltid, dagtid och ett föräldravikariat till och med 2019-01-20 med goda möjligheter till förlängning. Start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Som anställd inom Region Jönköpings län finns det också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Arbetet som vårdadministratör på klinisk fysiologi är mycket omväxlande. Vi servar patienter och remittenter i hela länet. Vi arbetar efter ett roterande schema med bl.a. remisshantering, tidbokning, telefonrådgivning, receptions- och skrivarbete. Vi arbetar i flera olika administrativa system, PAF, Cosmic, Muse.

För att du ska trivas hos oss

Är det viktigt att du tycker om att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och att du ser möjligheter i förändringar. Är stresstålig då arbetstempot ibland kan vara högt. Att du är en person som är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Klinisk fysiologi uppfyller högt ställda krav på undersökning- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Därför är vi stolta över att klinisk fysiologi är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta områdeschef Eva Niklasson, tfn: 076-127 31 19, mail: eva.niklasson@rjl.se Inom Vision når du Tina Laine Tollström på tfn: 010- 24 259 13 under vecka 30-31, och Lillemor Örneling på tfn: 070-466 15 87 fr.om vecka 32. Du kan även kontakta Visions funktionsbrevlåda, mail: vision.jonkoping@rjl.se

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb