Distriktssköterska/Sköterska med specialistfunktion astma/KOL

Hälsans vårdcentral 1, Vårdcentralerna Bra liv

Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad distriktssköterska eller med erfarenhet av primärvård, för en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig Som sjuksköterska hos oss arbetar du främst med telefonrådgivning och sköterskemottagning. Du har ett viktigt arbete att triagera patienten till rätt vårdnivå. Vi vill ta tillvara din kompetens och du har möjlighet att utveckla specialistkompetens inom något område. Vi värdesätter om du redan idag har kunskaper/erfarenhet inom området astma/KOL. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer vid vår jourcentral som är gemensam för vårdcentralerna i Jönköpings-/Habos- och Mullsjös kommuner.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

För att du ska trivas hos oss Vi tror att du är en engagerad person med en positiv attityd, som tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och serviceinriktat sätt. Eftersom vi arbetar i team runt patienten är det viktigt med god samarbetsförmåga och ett bra bemötande - både mot patienter och arbetskamrater.

Detta värderar vi högt Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel och vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta bitr verksamhetschef Karolina Dalemo, tfn 010-242 54 12. Facklig representant för vårdförbundet är Camilla Johansson, tfn 010-242 54 05.

Sista ansökningsdag är 2018-08-19. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sköterska med specialistfunktion astma/KOL Tillbaka till lediga jobb