Vårdadministratör/Läkarsekreterare

Medicinkliniken

Om du vill ha stor variation i arbetet, arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll – då kommer du att trivas på medicinkliniken!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic och som har ett genuint intresse för språk. Vi söker sekreterare till hematologsektionen, neurologsektionen och endokrin/nefrologisektionen med placering på medicinsk vårdenhet A, medicinsk vårdenhet B samt på mottagningen. Tjänsterna är tillsvidare, på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom medicinkliniken. Du arbetar inom kontorstid men arbetstiderna är flexibla, om du önskar kan fredagar vara en kortare arbetsdag.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta i team. Arbetet innefattar både mottagnings- och avdelningsarbete. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Medicinkliniken har en starkt positiv utveckling och förbättringsarbeten bedrivs på alla enheter. Vi har ett gott samarbetsklimat där vi värnar om teamarbete, och vi arbetar aktivt med personcentrerad vård och rätt använd kompetens. Varje yrkesgrupp ska i ökad omfattning få ägna sig åt det man är mest kompetent till att utföra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Anki Andersson, administrativ enhetschef, 010-242 19 76 eller Jenny Boqvist, biträdande administrativ enhetschef, 010-242 20 16. Facklig företrädare för Vision är Anne Gynnerstedt, 010-242 20 68.

Sista ansökningsdag är den 25 augusti 2018. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör/Läkarsekreterare Tillbaka till lediga jobb