Vi söker nu en sjuksköterska med sektionsledaruppdrag!

Öron-, näs- och halskliniken, Region Jönköpings län

Är du legitimerad sjuksköterska och känner dig redo för nästa utmaning i din yrkesroll? Tycker du att ledarskap är intressant och viktigt? Då är det dig vi letar efter!

Vi söker

Vi söker nu två legitimerade sjuksköterskor - en till vår verksamhet i Eksjö och en till vår verksamhet i Värnamo. Vi ser att du vill arbeta både som sjuksköterska på mottagningen men även ha ett utökat ansvar som sektionsledare. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi vill verka för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Du blir en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med arbetstider förlagda på dagtid, måndag till fredag.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I arbetet som sektionsledare ingår att samordna det dagliga arbetet på mottagningen. Du kommer ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen för att planera, driva och utveckla arbetet på mottagningen. Som sjuksköterska på våra mottagningar får du arbeta med telefonrådgivning, kallning av patienter, remisshantering, assistera läkare på mottagning, operationsplanering, samt egen patientmottagning.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du legitimerad sjuksköterska. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behöver vara strukturerad och själv kunna planera och prioritera ditt arbete. Du har förmågan att leda och motivera andra för att nå enhetens mål. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då resor mellan våra tre orter förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Detta värderar vi högt

Hos oss är det viktigt med goda medicinska resultat och att ha ett personcentrerat arbetssätt, men också forskning och möjlighet för medarbetarna att förverkliga idéer om utveckling och att driva förbättringsarbete.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Karolina Adam, 010-242 51 32. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelica Hansen, 010-244 79 38. Vill du vara med? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 26 augusti. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vi söker nu en sjuksköterska med sektionsledaruppdrag! Tillbaka till lediga jobb