Arbetsterapeut/Rehabkoordinator

Habo vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Habo vårdcentral!

Vi söker Vi söker en leg arbetsterapeut för tillsvidareanställning på 50 % med tillträde enligt överenskommelse där arbete som rehabkoordinator är en stor del av uppdraget.

Det här får du arbeta med: Som rehabkoordinator är uppgiften att ge stöd och råd i rehabprocessen och samordna handläggning av sjukskrivningsärenden mellan arbetsgivare, Arbetsförmedling, Försäkringskassa samt kommunens socialtjänst och enskilda patienter. En viktig del i uppdraget är, förutom samordningen mellan dessa olika aktörer, att samverka internt, allt i syfte  att ge stöd till individen och bidra till att optimera sjukskrivningen så att den sjukskrivne ska kunna återgå i arbete så snart det är möjligt. I arbetet ingår även uppgifter som arbetsterapeut.

För att du ska trivas hos oss Du är leg arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av primärvård. För att klara av och trivas med uppdraget behöver du kunna samarbeta, eftersom mycket av arbetet görs i team runt patienten, men du måste också ha förmåga att arbeta självständigt och kunna fatta beslut inom ditt kompetensområde. Du behöver också vara flexibel i ditt arbetssätt.

Detta värderar vi högt Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och hälsa, liksom balans mellan arbete och fritid. Vår samlade erfarenhet nyttjas genom samverkan och erfarenhetsutbyte.

Så här gör du om du är intresserad: Välkommen att kontakta verksamhetschef Josette Troon, 010-242 48 11. Facklig företrädare för SACO är Adam Lundwall, tfn 010-242 48 83. Sista ansökningsdag är 2018-08-19. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut/Rehabkoordinator Tillbaka till lediga jobb