Sjuksköterska leg/Distsriktssköterska

Mullsjö vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen till Mullsjö vårdcentral!

Vi söker Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska eller med erfarenhet av primärvård, för tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och med sysselsättningsgrad enligt önskemål.

Vi erbjuder dig Som sjuksköterska hos oss arbetar du främst med telefonrådgivning och sköterskemottagning. Du är också bokningsansvarig mot läkare. Du har ett viktigt arbete med att triagera patienten till rätt vårdnivå samt med det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet, så att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av behandlingsstrategin. Vi tar tillvara din kompetens! Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer vid vår jourcentral som är gemensam för vårdcentralerna i Jönköpings-/Habos- och Mullsjös kommuner.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

För att du ska trivas hos oss Vi tror att du är flexibel och självgående med ett gott omdöme som tar ansvar för arbetsuppgifterna på ett tydligt och strukturerat sätt utifrån ett helhetsperspektiv. Eftersom vi arbetar i team runt patienten är det viktigt med samarbetsförmåga och lojalitet mot fattade beslut. Det kräver också ett bra bemötande - både mot patienter och arbetskamrater.

Så här gör du om du är intresserad Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Frida Johansson, tel 010-24 247 59 eller verksamhetschef Lise-Lotthe Hedström, tel 010-242 47 12. Representant för vårdförbundet är Eva Georgsson, mobil 070-329 39 80. Sista ansökningsdag är 2018-08-31. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska leg/Distsriktssköterska Tillbaka till lediga jobb