Projektstrateg

Regional utveckling

Vi söker

Vi söker en driven projektstrateg till enheten för regional utveckling. Ditt jobb blir att bevaka projektutlysningar och att tillsammans med ledning och övriga strateger arbeta för att regionen, länets kommuner, företag, civilsamhället eller andra aktörer söker och får projekt som bidrar till länets utveckling i enlighet med den regionala utvecklingsstrategin. Du kommer också att arbeta med projektbeslut, uppföljning och redovisning. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller utbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms likvärdig. Du har stor erfarenhet av att arbeta med projekt, både projektledning, projektansökningar och projektredovisning. Du har en strategisk förmåga att utifrån uppdrag och mål att se möjligheter och entusiasmera och engagera andra.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stort ansvar och möjlighet att på riktigt bidra till tillväxt och utveckling i Jönköpings län.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du strategisk, mål-, resultat- och lösningsorienterad. Du är flexibel, serviceinriktad och har förmågan att se helheten före detaljerna.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter ansvarstagande, integritet och en personlig mognad.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Kristina Athlei, regional utvecklingsdirektör, tfn 070-082 28 89, eller Elisabet Eriksson, Enhetschef, tfn 076-783 78 16 om du har frågor kring tjänsten. Fackligt ombud för Vision är Carina Einarsson Jonsson tfn 010-242 65 88 och för SACO Dirk Jonker tfn 010-242 28 35.

I denna rekryteringsprocess kan ett löpande urval komma att tillämpas. Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Projektstrateg Tillbaka till lediga jobb