Sjuksköterska

Specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH) Höglandssjukhuset i Eksjö

Är du den sjuksköterska vi söker för att utveckla framtidens specialiserade sjukvård? Vill du arbeta i en verksamhet som ständigt är i rörelse för god och säker vård? Vill du vara med och påverka utvecklingen av en viktig länsverksamhet?

Vi söker nu en sjuksköterska till SSIH:s mobila verksamhet på Höglandsjukhuset i Eksjö!

Vi söker

Vi söker dig med ett stort intresse för den multisjuka patienten. Du är legitimerad sjuksköterska som har flera års erfarenhet av att arbeta som som sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom geriatrik, medicinsk vård eller är distriktssköterska. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och engagerande arbete i vårt team. Med ett personcentrerat arbetssätt sätter vi patientens behov och delaktighet i fokus. Tjänstgöringsgrad 100% eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär arbete dagtid. Som anställd hos oss har du dessutom möjlighet till fri öppen sjukvård och tillgång till varierande friskvårdsaktiviteter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet som sjuksköterska hos oss innebär att kunna arbeta självständigt samt i team och att arbeta evidensbaserat kring våra patienter. Arbetsuppgifterna innefattar kliniskt arbete, rådgivning och utbildning. Den nya länsövergripande organisationen har som mål att säkra en jämlik vård i Region Jönköpings län vad gäller mobila team där specialistvård krävs samt palliativ vård. Enheten är under utveckling och du blir en viktig del av verksamheten och dess utveckling.

För att du ska trivas hos oss

Du är engagerad i ditt arbete, du skapar kontakter och upprätthåller goda relationer med patienter, närstående, kollegor och andra samverkanspartners. Inom SSIH är specialistkunskap viktig och vi ser ett värde i att du fungerar som en kunskapsresurs för andra.

Som person trivs du med att arbeta målinriktat och har lätt att ställa om ifall förutsättningarna förändras. Du trivs i samarbete med andra med har förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värnar om patienten med komplexa behov och patienten i livets slutskede genom ett personcentrerat och teambaserat arbetssätt. Genom att verka som ett kompetenscentrum är vår målsättning att ha ett välfungerande samarbete mellan slutenvård, primärvård och kommuner.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten, kontakta oss: Områdeschef Sofia Lund, 010-242 25 61. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, 010-232 19 50. Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb