Teknisk chef

Regionfastigheter, Fastighetstekniska enheten

Vi söker

Du har en för uppdraget relevant högskoleutbildning och flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning med kvalificerade tekniska fastighetsfrågor. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du känner dig bekväm i rollen som ledare och har erfarenhet av att arbeta med drifttekniska frågeställningar och arbete i ledningsgrupp. Resor i länet förekommer varför B-körkort är ett krav. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Du kommer till en organisation med ett engagerande och inspirerande uppdrag. Det handlar om att i nära samarbete med kunderna skapa bra miljöer för regionens medarbetare, patienter, elever och besökare. Som en del av Region Jönköpins län erbjuds ett generöst utbud av förmåner. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på vår hemsida: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som teknisk chef är du ansvarig för ledning, utveckling och uppföljning av verksamheten inom Fastighetstekniska avdelningen. Du ansvarar för driften av regionens fastigheter och för att Regionfastigheters energiprojekt genomförs i enlighet med gällande hållbarhetsprogram. Du har personal- och budgetansvar. Du leder Fastighetstekniska avdelningens driftchefsgrupp och ingår i Regionfastigheters ledningsgrupp.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill ha en chef som

  • har verksamheten i fokus i kombination med en hög teknisk kunskap
  • är ekonomiskt medveten och tillämpar affärsmässiga principer
  • är strategisk, har ett brett perspektiv på frågor och ett gott omdöme
  • är trygg i sin roll och tydlig i sin kommunikation
  • är utvecklingsinriktad, engagerad och drivande
  • är tydlig i ditt ledarskap och skapar förutsättningar för motivation, delaktighet och arbetsglädje.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Tomas Calmviken, tfn 0725-436115. Fackliga företrädare är för Sveriges Ingenjörer Sune Carlsson, tfn 010-2422719, för Vision Brigitte Gustafsson, tfn 010-2425174, och för Kommunal Mattias Moberg, tfn 010-2422734.

Välkommen med din ansökan senast den 27 augusti 2018. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Teknisk chef Tillbaka till lediga jobb