Vi söker nu en Barnmorska!

Kvinnohälsovården, Höglandssjukhuset Eksjö, Vetlanda

Är du intresserad av att arbeta med kvinnohälsa i livets olika skeden från tonåring till mogen kvinna? Trivs du med såväl samarbete som arbete under eget ansvar? Sök då tjänsten som barnmorska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt hos oss på Kvinnohälsovården i Vetlanda! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 2018-11-01 eller efter överenskommelse. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvården samt god datorvana ser vi det som meriterande. 

Vi erbjuder dig

På kvinnohälsovården arbetar du självständigt och i team runt patienterna. Du har ingen helgtjänstgöring utan jobbar dagtid på vardagar. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer vara vår resursbarnmorska vid frånvaro och hög arbetsbelastning på de olika enheterna inom Kvinnohälsovården på Höglandet. Du kommer ha din placering där behovet är som störst, därav är B-körkort ett krav.

Som barnmorska arbetar du med hälsovård i samband med graviditet, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagning, gynekologiska cellprovskontroller och arbete kring föräldrar med särskilt behov av stöd. I arbetet ingår att samverka med patient och familj inom respektive familjecentral och med övriga delar av Kvinnokliniken.

För att du ska trivas hos oss

I arbetet behöver du ha förmåga att strukturera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och vara serviceinriktad i ditt bemötande. Teamarbetet på familjecentralen kräver god samarbetsförmåga och förmåga att ställa om i olika situationer under arbetsdagen. Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för olika kulturer och varje enskild patients behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kvinnokliniken vill vi ge bästa vård från livets början till livets slut. Vi ser till hela människan och jobbar med kropp och själ. Vi strävar efter goda medicinska resultat och vill använda våra medarbetares kompetens på rätt sätt. Våra mål är att ge god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande, alltid med delaktiga patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Gunilla Madhani, 010-243 50 21. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ann-Sofie Blixt, 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2018, men skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vi söker nu en Barnmorska! Tillbaka till lediga jobb