Köksbiträde

Område måltid

Delar du vår passion för hållbarhetsfrågor och god kost? Varmt välkommen till vår betydelsefulla verksamhet! 

Vi söker

Vi söker nu ett köksbiträde till vår verksamhet i Värnamo. Tjänsten avser ett vikariat på 90 % som fortlöper tom 2019-08-31. Du som söker är utbildad inom hotell och restaurang eller har motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet. Vi ser det meriterande med arbetserfarenhet.

Vi erbjuder dig

I denna tjänst erbjuds ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter vilket ger en god erfarenhet av arbete i storkök. I ditt arbete som köksbiträde hos oss har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera och utvecklas. Du är en del av ett lärande arbetsklimat med kompetenta och engagerade medarbetare.

Som en del av Region Jönköpings län har vi dessutom ett generöst utbud av förmåner för våra anställda. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

På Område måltid lagar vi mat från grunden och tillhandahåller mat till sjukhusets inneliggande patienter samt till vår egen restaurang, Matlusten. Arbetsuppgifterna kan innehålla uppgifter inom olika arbetsområden. Det kan bland annat innebära arbete med disk och brickdukning, tillagning, bakning samt beredning av sallader och enklare måltider. Tjänsten kan även innefatta arbete i restaurangen vilket innebär värdefulla möten med våra gäster.  

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som brinner för att ge god service och ett positivt bemötande mot både kunder och medarbetare. Vi tror att rätt person trivs i ett varierande arbete och har lätt för att hantera olika arbetsuppgifter. Som person drivs du av att lära dig nya saker och tar snabbt till dig ny information. För att lyckas i rollen är du energisk och har ett strukturerat arbetssätt. Du drivs av att arbeta mot mål och att upprätthålla god kvalité. Vi söker dig som trivs med både teambaserat och självständigt arbete. 

I arbetet kommunicerar du mycket med kunder och vi vill därför att du har grundläggande kunskaper i svenska språket.

Detta värderar vi högt

Vi värderar ett genuint intresse för mat och service med hållbarhet och god kost i fokus.  Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Jennie Ferm, tfn 010-24 471 46. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-2447931. Vi ber dig att bifoga relevanta intyg på utbildning samt praktik eller arbetslivserfarenhet i din ansökan.

Sista ansökningsdag är den 5 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Köksbiträde Tillbaka till lediga jobb