Vill du utvecklas i rollen som Vårdadministratör?

Urologkliniken, Region Jönköpings län

Är du redo för en utmaning? Drivs du av att blicka framåt och arbeta mot uppsatta mål? Sök då vår utvecklande tjänst som vårdadministratör!

Vi söker

Då vi har vårdadministratörer som går till nya uppdrag inom Regionen söker vi dig som är eller snart är utbildad vårdadministratör, läkarsekreterare med kodningsutbildning eller motsvarande. Tjänsterna vi söker till är ett vikariat på heltid med stora chanser till tillsvidareanställning samt tillsvidareanställning på heltid. Tillträde den 1 september 2018 eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vårdadministratörerna på urologkliniken arbetar över sjukhusgränserna vilket betyder att du har din fasta plats på ett av sjukhusen men skriver journalanteckningar för urologklinken på alla tre sjukhusen i regionen. Därför erbjuder vi dig att själv få välja vilket sjukhus du vill ha din arbetsplats på! Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja.

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör på urologkliniken ingår du i en grupp på 12 vårdadministratörer fördelade på de tre sjukhusen i Regionen. Hos oss får du till största del arbeta med medicinsk dokumentation och registerhantering i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning. Du har hand om posthantering, viss annan registerhantering samt visst receptionsarbete. Du ingår även i klinikens utvecklingsarbete. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är utåtriktad och trivs med samarbete samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har lätt för att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och har ett bra bemötande och servicetänk gentemot våra patienter och andra yrkeskategorier.

Då vi är en klinik i ständig utveckling ser vi det som viktigt att du har lätt för att anpassa dig till förändringar. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic samt goda IT-kunskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi arbetar processinriktat och personcentrerat med patientens behov i centrum. Vi verkar för att ge våra patienter bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Anette Svensson, 010-243 53 72 eller verksamhetschef Ingrid Erlandsson, 010-242 28 69. Facklig företrädare för Vision är Yvonne Gunnarsson Lindgren, 010-242 25 35. Sista ansökningsdag är den 5 augusti 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vill du utvecklas i rollen som Vårdadministratör? Tillbaka till lediga jobb