Vårdadministratör

Mullsjö vårdcentral

Nu söker vi på Mullsjö vårdcentral vår nya kollega som vill utvecklas tillsammans med oss! Välkommen att söka redan idag!

Vi söker

Dig som är utbildad vårdadministratör och som har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är tillsvidare på heltid i första hand men sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Gillar du att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter där du får vara spindeln i nätet? Perfekt! Att vara vårdadministratör hos oss innebär ett omväxlande och stimulerande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper på vårdcentralen. Hos oss arbetar en engagerad personalgrupp med fokus på våra patienter, gott bemötande och kvalitet. Möjligheten att bidra till utveckling och upplägg av verksamheten är god och du erbjuds personlig kompetensutveckling och utveckling inom ett eget spetsområde inom ramen för ditt uppdrag.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du kommer bland annat arbeta med journalskrivning, remisshantering, viss tidbokning och receptionsarbete, IT-kontakter och posthantering. Vi arbetar i flera olika administrativa system bland annat Cosmic och TeleQ.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i rollen som vårdadministratör hos oss tänker vi att du brinner för att leverera hög service med kvalité. Vi tror även att du som person är trygg och stabil med god självinsikt där du på ett självständigt sätt strukturerar och planerar din arbetsdag. Du gillar att komma med egna förslag och tar initiativ att lösa de problem som uppstår och du arbetar aktivt mot att uppnå mål och goda resultat. Vi tror att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd.  Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Frida Johansson, tel 010-24 247 59 eller verksamhetschef Lise-Lotthe Hedström, tel 010-242 47 12. Representant för Vision är Christina Flodén, 010-242 15 85.

Sista ansökningsdag är den 12 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb