Biomedicinska analytiker och Metodspecialist

Primärvårdslaboratorierna väst Jönköping/laboratoriemedicin

Just nu söker vi biomedicinska analytiker och en metodspecialist till Laboratoriemedicin Klinisk kemi med placering inom primärvårdslaboratorierna väst Jönköping. Vi erbjuder dig ett intressant och värdeskapande arbete i en utvecklingsintensiv miljö. Välkommen till oss!

Vi söker biomedicinska analytiker

Tjänsterna som biomedicinska analytiker innebär att arbeta med provtagning, preanalytisk provhantering och analysverksamhet samt funktionsundersökningar. Du arbetar kontinuerligt med utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Tjänsterna innebär främst placering på provtagningscentralen Ryhov men det finns även möjlighet till delvis placering på vårdcentralslaboratorier. Tillsättning av tjänsterna kommer att ske senast 181001 eller enligt överenskommelse.

Vi söker metodspecialist

Uppdraget som metodspecialist innebär att du är ansvarig för provtagning och funktionsundersökningar. Du arbetar länsövergripande med att följa upp, förmedla och bidra till kunskapsutveckling inom området.  Du har främst placering på provtagningscentralen Ryhov men det finns även möjlighet till delvis placering på vårdcentralslaboratorier. Arbetet på provtagningscentralen är under utveckling så det finns goda möjligheter att påverka utifrån laboratoriemedicins värdegrunder. Vi söker dig som vill anta utmaningen att vara med att jobba kvalitetsmedvetet med patienten kunden i fokus. Du har en grundanställning som biomedicinsk analytiker med ett tidsbestämt förordnande som metodspecialist. Tillsättning av tjänsten kommer att ske senast 181001 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställningar 100% , heltid. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Vi söker dig

Som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Meriterande är erfarenhet av yrket samt körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att du ska trivas hos oss

Patientfokus och att ge god service är viktigt för dig. Du tar egna iniativ, prioriterar och är självgående. Som person är du utåtriktad och har lätt att skapa förtroende. Vidare är du tydlig i din kommunikation och stämmer av att budskap når fram. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du är positiv och lojal mot dina kollegor och arbetsgivare.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Ragnhild Lundqvist tfn: 010-242 23 24. Områdeschef Karin Olofsson tfn: 010-242 56 97 vecka 29-31. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maya Toubia tfn: 010-243 52 70.

Sista ansökningsdag är 180824. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinska analytiker och Metodspecialist Tillbaka till lediga jobb