Undersköterska

Sävsjö vårdcentral

Vi söker

Utbildad undersköterska för tillsvidareanställning, heltid, med tillsättning i oktober 2018 eller enligt överenskommelse. Har du erfarenhet av provtagningsarbete, primärvård och receptionsarbete ser vi det som önskvärt för tjänsten.

Det här får du arbeta med

Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå av laboratoriearbete med provtagning. I arbetet ingår även omväxlande mottagningsarbete och arbete i vår kassa.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är trygg och stabil i din yrkesroll där du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du har en positiv attityd till arbetet och organisationen och är mån om att alltid ha ett bra bemötande och du värderar ett väl fungerande samarbete med kollegor, ledning och patienter. Du är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du värdesätter att hjälpas åt och att hitta lösningar. Du har ett stort engagemang för ditt arbete där du ser utveckling som en naturlig del. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till ny idéer och kreativa lösningar! Vi tror att om man känner arbetsglädje så presterar man bättre - därför är vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av engagemang, öppen dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Sabine Ljung tfn 010-24 38 602 alternativt 0730-645 409. Facklig företrädare för Kommunal är Annika Rostedt tfn 070-20 30 458. Sista ansökningsdag är den 18/7 .

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb